De allerbeste douchekop vindt u hier!

Ruim aanbod douchekoppen

Bekijk producten

Stortdouche

Naast de diverse douchekoppen op douche.net vindt u hier ook een stortdouche geschikt voor thuis. Een stortdouche is alleen maar gemaakt van top kwaliteit materialen zodat u zeker weet dat u zorgeloos kan douche. Een stortdouche moet na het monteren gewoon goed zijn. Bij douchekop.net bent u daar van verzekerd!

Verschil stortdouche en regendouche

Veel mensen zien een stortdouche hetzelfde als een regendouche. Het groot verschil van een stortdouche is dat deze douche veel meer water nodig heeft dan een regendouche. In een kortere tijd wordt er veel meer water geproduceerd. Het verschil is daarom ook dat u bij een regendouche het gevoel heeft dat u in een normale bui staat, terwijl bij een stortdouche u echt het gevoel heeft dat u in stortbui staat. Daarnaast heeft stortdouche ook meer druk nodig. Tegenwoordig komen er steeds meer regendouches en stortdouches die in het plafond gebouwd worden. De leiding worden dan achter de muren en in het plafond verwerkt. Dit zorgt onder andere voor dat u badkamer een mooiere en stijlvollere uitstraling heeft.

Stortdouche voor in de sauna

Aan te raden is om een stortdouche maar een korte tijd te gebruiken. Dit komt omdat deze douche veel water in een keer produceert en daardoor ook veel water verspild. Verder zijn er in veel sauna’s ook stortdouches te vinden. Na een tijdje in de sauna is een stortdouche heerlijk om af te koelen. Daarom wordt er ook meestal gebruik gemaakt van koud water. Hier schrikt u wel erg van, maar is erg goed voor uw huid en het herstelt daardoor snel. Daarnaast kunt u deze douche ook gebruiken om lekker te ontspannen na een lange dag werken of om heerlijk wakker te worden. Voor iedereen is er een geschikte stortdouche!

Meer!

Naast de vele stortdouches op douchekop.net hebben wij ook de gewone douchekop, handdouches en regendouches. Kijk snel verder op Badkamerwarenhuis.nl op douchekop.net en ontdek welke douche het best bij uw badkamer past!

Overige sanitaire producten

Douchekop merken