De allerbeste douchekop vindt u hier!

Ruim aanbod douchekoppen

Bekijk producten

Regendouche

Met een regendouche bent u verzekerd van een onvergetelijke douche ervaring, elke keer weer. Een regendouche is heerlijk om te ontspannen. Wij Nederlanders houden er van om te douchen. Nederland is een van de landen die het meest douchen. Met een regendouche komt u helemaal niet meer onder de douche vandaan. U bijvoorbeeld lekker weg dromen na een lange werkdag. Op Douchekop.net hebben wij diverse regendouches voor uw badkamer!

Voordeel regendouche

Een regendouche is er in vele soorten en maten. Tegenwoordig zijn de douches ook in vele vormen verkrijgbaar zoals vierkant, rond of rechthoekig. Het voordeel van een regendouche is als u er onder gaat staan dat u hetzelfde gevoel heeft als of u in een bui staat. Dit geeft een ontspannend gevoel. Door de brede diameter van een regendouche staat u bijna met uw volledig lichaam onder een douche. Terwijl dit bij een gewone douchekop een deel van het lichaam wordt overgeslagen. Verder valt mede door de brede diameter het water zacht naar beneden. Hierdoor kunt u heerlijk douchen.

Inbouw regendouche

Op douchekop.net hebben we zowel een gewone regendouche als een inbouwdouche. Tegenwoordig zijn er steeds meer inbouwdouches. Het voordeel hiervan is dat u de leidingen niet ziet en dat het de badkamer een stijlvolle uitstraling geeft. De douchekop wordt of aan de wand of aan het plafond gemonteerd. Daarnaast zitten in de wand een aantal knoppen waar u onder andere de water temperatuur mee kan bepalen. Bovendien hoeft u bij inbouw regendouche alleen maar de knoppen en douchekop schoon te maken.

Meer op douchekop.net!

Ook op douchekop.net hebben wij ruim assortiment aan douche artikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een normale douchekop? Of een handdouche om u het douche makkelijker te maken. Kijk snel eens rond en bekijk eens het aanbod van Badkamerwarenhuis.nl aan sanitaire artikelen. Heeft u vragen over wat het best bij uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons! Ons deskundig personeel staat voor u klaar.

Overige sanitaire producten

Douchekop merken