De allerbeste douchekop vindt u hier!

Ruim aanbod douchekoppen

Bekijk producten

Doucheslang

Een douchekop of doucheset kan niet zonder doucheslang. Een doucheslang is een essentieel onderdeel bij een set. Zonder deze slang komt er geen water bij de douchekop en kan u niet zorgeloos douche. Het is altijd aan te raden om een goede doucheset of doucheslang te kopen. Verder is het af en toe nodig om uw slang voor de douche te vervangen. Zo weet u zeker dat er weer zuiver water uit de douchekop komt en dat er niet onnodig water wordt verspild door lekkage.

Diverse soorten doucheslang

Een doucheslang is er in diverse maten verkrijgbaar. Het is net hoe lang u wilt dat de doucheslang is. Naast een gewone doucheslang zijn er natuurlijk ook slangen met stretch. Stretch houdt in dat de slang als ware inschuifbaar is en daardoor minder ruimte in beslag neemt. De slangen zijn meestal ook gemaakt van een flexibel materiaal. Verder bevatten slangen voor de douche ook steeds meer anti twist. Dit houdt in dat een doucheslang niet helemaal op krult. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door de warmte en vochtigheid. Met aan anti twist blijft u slang gewoon in zijn huidige vorm.

De beste doucheslang bij uw badkamer!

Naast dat de doucheslang gewoon werkt, wilt u ook dat de doucheslang past bij u badkamer. Bij alle complete doucheset wordt een bijbehorende slang meegeleverd. Maar natuurlijk hebben wij op douchekop.net ook diverse aparte stijlvolle slangen. Zo kunt u kijken welke slang het best bij uw badkamer past. Weet u niet welke doucheslang het beste bij u badkamer past? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar voor vragen op het gebied van sanitair!

Kijk eens verder!

Zoekt u ook nog een bijbehorende douchekop of doucheset voor uw doucheslang? Kijk dan eens snel verder op douchekop.net en laat u inspireren. Wij hebben ook ruim aanbod aan stortdouches, regendouches en handdouches. Daarnaast hebben onze vrienden van Badkamerwarenhuis.nl ook een breed assortiment op het gebied van sanitair.

Overige sanitaire producten

Douchekop merken